Bransko - Bulgarien!

 
Har haft en toppenvecka i Bransko/Bulgarien! Vi bilade hit från Istanbul (ca. 6 h) och har haft det så bra, kanonställe för familjer som vill åka skidor och göra andra vinteraktiviteter! 
70% av skidgästerna här var turkiska sen var det mycket engelsmän. Fina backar & natur och riktigt billigt! Mer än halva priset över det mesta jämfört med andra skidorter. Vi har åkt skidor, pulka, njutit av solen på afterski, badat, åkt skridskor, bastat, ätit massa god mat! 
 
Har ni någon fråga om vår resa, bara fråga på!
 
Birgitta S

Åh vad härligt det ser ut!
Nu är inte vi någon skidåkarfamilj jag och maken åkte mkt i unga år både i Sverige o resor till Österrike sen har vi gjort lite resor i Sverige med killarna och som små hakade de på (hade väl inget val) men sen från 12 och uppåt noll intresse av skidor. Men miljön är så härlig jag o maken får väl nu åka själva snart o njuta av miljön o snön o solen. Vet du något om Bulgarien som övrigt om man vill åka på sol o bad semester. För några år sen var det ganska poppis här från Sverige men jag vet inte vart i Bulgarien det var poppis sen fick det dåligt rykte pga mest ungdomar som åkte till en del orter o festade o levde rövare. Men det är väl som alla andra länder att vissa orter är bara party hårt o ungdomar sen finns det andra ställen som är helt fantastiska.
Kram o hälsningar Birgitta S