Le Pain Quotidien

 
 
 
Mitt nya favoritställe! Så fräscht & gott! Organiskt och nyttigt, mysig servering och här kan man ta även en fika med ett wienderbröd eller bulle. Endast ett stenkast från vår lägenhet! Juppi! 
 
 
Idag hade vi bestämt fredagslunch jag och några vänner. Fler skulle kommit med men av olika anledningar inte kunde. Så det blev jag med Eidan, April med RH, Denise, Niklas och Elinor. Vi åt lunch och promenerade med kidsen sen ner till havet och lekparkerna. Både jag och April har två små energiknippar till pojkar så alldeles för långa luncher är inte populärt, lekplatsen däremot är HEAVEN. Eidan tycker han är så ball för han vågar klättra upp på klätterställningen/tornet längst upp själv, men rutschkanan nerför bangar han på, då fegar han ur! Då tar han hellre trapporna ner. 
 
 
Eidan med sin lilla amerikanska buddy RH
 
 
"The Mamas!" Elinors son är dock lite äldre och har precis börjat skolan! 
 
 
Mitt lilla favoritpar - Denise & Nicke. Hur goa, sköna, enkla människor som helst! Vill ni läsa en bra Istanbul-blogg ska ni kolla in - www.denisedahlgren.com 
 
 
Cheesecake! 
 
Vi tog ännu ett kaffestopp på vår promenad idag. Eidan behövde äta upp sin lunch och jag tror allas kaffenerver börja rycka! 
 
 
Jag och Eidan. Och JA! Maclaren är vi supernöjda med. Världens bästa vagn! Rörlig, lätt och smidig att resa med. Eidan sover jättebra i den och den går att fälla ner helt! Absolut värd priset. Hade gärna haft en annan färg (svart) men G tyckte blå passade bättre! Någon som vet om man kan byta ut den delen?
 
Nu har vi precis ätit sen fredagsmiddag som blev kyckling med currysås, pasta och grönsaker! Eidan åt två portioner (!) Tog ett snabbt bad, fick välling och somnade nästan på en gång efter saga och lite Scooby Doo. Helgen är rätt så oplanerad förutom en frukost hemma hos Gurays bror och flickvän på söndag, de gifter sej ju om 2 månader och har nu skaffat en lägenhet ihop här i Suadiye. Ska bli så kul att de bor nära och flyttat ihop!