Småbarnsföräldrar!

 
Eidan i si nya fina blåa Maclaren  Vilket bra köp! Älskar den redan och guld att köra med här!
 
 
Passerade några till småstränder på väg hem till Sofia igår, denna var bra! Lite folk, ren sand och lugnt. Hoppas jag kan dra dit Sofia nån dag ... :)
 
 
Isabel och Eidan myser tillsammans på filten och leker med Isabels smurf  Gofisar, vad vi älskar er!
 
Hej! Igår hade vi en härlig fredag i vänners lag. Just nu känns allt väldigt intensivt här hemma från båda mina killars håll! Eidan är precis överallt och river i allt! Han ställer sej upp, vill bara vara på ställen han inte får vara på och han gör sej illa jämt och hans mamma är helt slut! Det är som ett maraton här hemma och så har vi pappa G som jobbar dygnet runt och telfonen ringer stup i ett och det är ett skämt att vi inte ens hinner/kan äta en middag ihop längre! jag överdriver inte om jag säger att min mans mobil ringer 85 ggr om dagen. Dygnet runt! Från alla olika länder och tidszoner. Man blir bara lite tokig...! Tycker det är skönt när han tar soporna och går hemifrån så vi får lite lugn och ro. Hos Sofias igår käkade vi kanelbullar och gnällde lite som småbarnsmorsor för göra ibland, vi var där hela dagen och tiden flyger iväg som det alltid gör när jag är där! 
 
På väg hem svängde jag förbi hos Åsa & Theo som hade med sej önskad beasås från Sverige som vi hämtade upp, sen gick vi hem och gjorde fredagsmiddag som blev kött, klyftpotatis och tomat i ugn, sallad och beasås! Eidan somnade så vi fick äta middagen i lugn och ro och jag bad Guray att slå av telefonen iallafall en kvart. Tror det var den jobbigaste kvarten i hela hans liv och tillslut kände jag bara... whatever! 
 
Vi somnade innan 22. G i soffan med tv:n på, jag i sängen med lampan på och Eidan i sin säng. Hehe! ♥ yes, we are tired...
Anonym

Roligt när du skriver så öppet och ärligt om vardagen, hoppas båda dina killar tar det lite lugnare snart! :)

Svar: Det tar nog en tid tills lillen tar det lugnt men pappan får nog ta lite mer pauser från sin tele ibland kan jag tycka :)
Volleybollfrun

anonym

skilsmässa?

Svar: Haha! Skulle inte tro det va... För att en 8-månader river lghtn och pappan pratar i telefonen? Eller är det kanske sånt man skiljer sej för i Sverige?
Volleybollfrun

Anna

Vilken löjlig kommentar! Skilsmässa ? För att hon är ärlig och berättar om vardagslivet!!! Man måste väl ändå få gnälla av sig lite! Herregud livet är väl inte alltid en dans på rosor. Och att få tycka att nånting kan vara intensivt eller lite jobbigt, betyder väl ändå inte skilsmässa! Onödig löjlig kommentar om du frågar mig! Som småbarnsmamma är livet intensivt och ibland lär man få klaga lite, men det betyder ju inte att livet är dåligt för det! Småbarnsmamma är helt underbart!! & jobbigt ibland! ;)

Svar: Det bästa som finns är att ha barn ♥
Volleybollfrun