Nu är dom här!

 
Nu har det flygits in sällskap! Igårkväll åkte jag till flygplatsen på kvällen och G nattade Eidan medan jag hämtade mamma och lillasyrran! Åh, så himla kul att ha dem här! Vi ska vara här tillsammans ända till nästa tisdag och göra en massa skoj ihop! Kul att få lite sällskap när G är och jobbar med beachlägret hela tiden. 
 
Mamma är helt tagen och impad av hotellet, storleken, maten, aktiviteterna! Och syrran vill jobba på brännan sen 07.00 imorse. De bor i rummet intill och första dagen har vart supermysig ihop. De hade även med sej lite smått jag önskat ner... mama-tidningar, lösgodis, dipp, tacokrydda, diskskrapa, majskrokar till Eidan, baby-hörlurar, lite gröt! sånt smått som man bara saknar! 
 
Efter frukost med G så har vi legat vid poolen, mamma gav mig och syrran lite kvalitetid och promenerade ner med Eidan till stranden och tog en öl medan vi fick tjattra och steka vid poolen! Lovely! Eidan invigde sin UV-dräkt idag också, men plaskar mest med fötterna i poolen, tycker det är lite för kalltän för honom att bada där!