Maltakapitlet börjar gå mot sitt slut...

Jag tänker att jag vill blogga, men jag hatar att blogga utan bilder, det är som att servera chokladbollar utan pärlsocker.  Jag vet inte om det är fel på min iphone men jag har appen, haft sen den kom, men det har aldrig gått! Jag får felsvar när jag trycker på "publicera inlägg" en text om "anrop" brukar det stå, så jag har gett upp! Och från jobbets datorn går det inte att ladda upp kort.  :(

Men som jag skrev så kommer jag komma igång snart igen med bloggandet och en spännande vår :) Som ni säkert vet så bor jag/vi i en lägenhet på ett hotell här på Malta just nu, hade väl tänk att bli ett längre tag för att luska ut om vi ska stanna eller ej, men nu kommer jag iallafall med beskedet att: vi kastar in handduken...!

Det är av massvis med anledningar men kort och gott: jag är redan less på både ön och jobbet!
Meningen lite var att G skulle etablera sitt företag här pga generösa skatter mm. men komplicerad byråkrati gjorde att det inte riktigt blev någon poäng med det så det var lika bra att ha kvar den i Turkiet och där ser det absolut bäst ut att ha den, det händer mycket kring Guray och det han gör med sina partners så det skulle bli väldigt kruxigt att bo på den här lilla ön och resa så mycket. Om han gillade Malta? Min man är så rotlös att man skulle kunna sätta honom på månen och han skulle gilla läget, har han mej, sin dator och internet så gapar han inte efter mycket annat.

Och jag själv börja tycka det vart trist på ön när vintern kom, man kommer verkligen underfund med hur litet det är och hur litet utbudet är om man inte orkar/vill hänga i Paceville på helgerna. Sen kom jobbet ikapp, jag saknar verkligen resebranschen och är så mycket intresserad av annat än spelbranschen så nu vid årsskiftet skulle min anställning gå över till fast och nya kontrakt slängdes framför ögonen när jag kom tillbaka från Sverige kände jag bara: Nej, jag vill inte. Och vet ni? Jag är JÄTTEGLAD att jag ska åka härifrån, ännu ett kapitel avslutat i Malin Sahins livshistoria! Flygbiljett till helgen bokad så jag tar min lilla väska och tar mig hem till mamma där jag alltid har ett välkommande hem och sen börjar vi från ruta 1 därifrån. Självklart har vi "planer" - det har vi alltid, och när saker och ting väl börjar hända är NI först att få veta, livet ska väl vara lite spännande ibland. jag kommer berätta mera när jag komit hem!
G ansluter så fort han är "done" i Turkiet. (de har sista transferperioden för spelare nu)

Så nu vet Ni läget   -  Ciaooo!

Lotto!

Oj va spännande! Lite chockad är jag dock! Men man skall göra det som känns bäst! Glad för din skull! Puss

Johanna

Måste kännas skönt att äntligen ha bestämt sig, att Malta är over and done. Kollat SAS och Norwegian? Norwegian ska ju utöka otroligt, de hade beställt in 100-tals nya maskiner samt utöka sin personal med flera 1000 inom de närmsta åren. Såg även de ska börja flyga NY. Check it up babe!

Hoppas få se dig snart! Massa av kramar!

Sofia

Vad kul att ni har bestämt er vart ni hamnar och jag tror att sverige blir jättebra för er :) Det ska bli jättespännande o höra mer om planerna!

Ha en bra resa hem! :)

kram!

annica

Hej!

Har du något jobb som väntar när du kommer hem?

Ska bli intressenat att se var ni hamnar nu.

Du tycker om att vara på resande fot tror jag, eller svårt att hitta din plats.

/ANNICA.