Sväronens sista dag

 
 
Ett sött litet olivträd från Bauhaus har fått flytta in i hörnet i köket! Gillar priserna på olivträden härnere jämfört med hemma i Sverige... 
 
Mors mors! Dags att sova med en övertrött liten E som rullar runt i sängen. Om 14 dagar kommer hans bilsäng hem! Vi var och beställde den idag, hela högen. Äntligen fick vi det klart. Det blev sväronens 2-årspresent till Eidan. Ibland slår det mej vilken bortskämd liten gosse han är utan att han iofs vet om det eller agerar så. Ferrarisäng, massa massa pengar på banken, dyra kläder, vart på Bahamas, hoppborg och clown på kalaset... Det var andra puckar på min tid. 
 
Annars har det gått bra med sväronen dessa dagar och imorgon flyger de hem! En stor tacomiddag för 7 pers gjorde jag igår och det gick hem! Medan jag kunde klämma EN tortillataco, käkade alla andra 2-3. Idag gjorde jag pasta bolognese och även det blev uppskattat! Annars har vi sett på farmors dagliga turkiska shower som pågår i all evighet (en stilshow och en dejtshow) druckit chai och idag vart ut på sängköp! När vi kom tillbaka från den (och tusen andra ärenden) så kom vi till gården och parkerade bilen och då slog det oss att vi låst ute oss så i väntan på låssmeden passade jag på att kratta och G lekte med Eidan, vi hade lite höstväder idag med +18 C och duggregn och det tyckte sväronen var för kallt så de satt i bilen i över en timme istället för att vara ute i den (äntligen!) friska krispiga luften och leka med Eidan. Jag trodde att de skojade när de sa det. Det var nog höjden av löjlighet jag varit med om! Jag blev nästan sur! dessa eviga diskussioner om vad som är kallt/varmt. Men sitt i bilen och uggla då, så leker vi med Eidan! Och ikväll, sista kvällen, så har det blivit tårar och drama, som vanligt. Att åka. Säga hejdå. Inte få ses. 3 veckor räckte liksom inte...? Utan ändå ska man lägga sej med dåligt samvete att man inte gjort mer. Kan inte tänka mig hur det kommer bli imorn på flygplatsen, det är ju inte så att vi ska flytta till månen till helgen.