Lara.

 
Sötaste halsbandet med Laras bokstav L på en rund liten bricka. Så länge jag letat efter just detta halsband! Hittade det på Accessories i veckan! Lara ska få ha det när hon blir lite äldre. Hade viljat ha en bricka med också med de var slut just där, får leta vidare!
 
Godkväll! har varit så kvällspigg senaste kvällarna, igår höll jag på att plocka runt i hemmet till sent in på småtimmarna och sedan när alarmet satt igång för förskolan så var jag lika pigg igen. Kanske snö, sol och massa frisk luft gjorde sitt förra veckan? Ska försöka släcka snart. Har tittat på lite avsnitt på datorn i sängen och haft barnen snarkande bredvid. Eidan skulle sova med farmor ikväll, men det slutade med att farmor sover i soffan och Eidan med mig (annars sover hon på en madrass i Eidans rum)
Ja, vi har ju farmor och farfar fortfarade här och hälsar på, ni som har läst min blogg, vet ju att de inte är de mest planerade människor och hälsar på väldigt länge hos folk, oftast till man nästan får kicka ut dem, det verkar luta åt det hållet nu med, för snart är vi nog inne på 3 veckan tillsammans, men det går bra! Och jag älskar att barnen får spendera tid med dem. Lara är dock inte jätte förtjust i någon annan människa än sin mamma och pappa nu för tiden, så hon vill helst hänga som den lilla apa hon är i sin mammas famn men Eidan har en massa egentid och mystid med farmor och farfar. Till helgen kommer de nog åka och hälsa på Gs bror om de inte åker hem och då kommer jag nog känna att det blir lite skönt att bara vara oss igen, eller så kanske jag kommer sakna att det alltid finns någon hemma som tar hand om barnen då man vill/behöver sticka ut på något. Något jag INTE är bortskämd med. Jag släpar ju runt på kottarna jämt och ständigt, eller drar donkeyn överallt.
 
Imorgon ska jag ta farmor på något extra. Min egna mamma fick också detta av oss då hon var här sist. Vi ska åka på favorit SPA:t här i stan på Marriott Hotell och gå på hamam! De har även massa olika saunas, pooler, jacuzzi, relaxrum mm. Stimbastu är min grej!Jag ska också ta en hamam-behandling, kommer känna mig så fräsch! Finns det tid ska jag försöka kombinera lite träning också och simma i deras pool. Ska försöka ta lite bilder från vår SPA-dag imorgon!
 
Yeez, det blir nog att duna ändå nu känner jag. Natt Natt!