Tjejen som aldrig blev nöjd.

Idag har Lara haft en dålig dag. Väldig skillnad mot igår då hon sov och var supernöjd och glad hela dagen, annat humör var det idag minst sagt! En väldigt missnöjd tjej. Inget dög mer än 2 min. sen ville hon gnälla igen. Inte skrika eller gråta utan gnälla. Och pruttat, bajsat och allt sånt där gör hon så inte har det varit några gaser som ställt till det vilket är det man alltid tror, speciellt här nere, nästan så det blir lite tjatigt. Nej, hon hade bara en väldigt dålig dag och vaknade på fel sida. 
 
 
Dagen började vid 9.30 och mina små kottar sov fortfarande då så jag smög upp, gjorde ordning kaffe till mig och G (som skulle iväg på jobb) och fick en liten liten stund med min älskade kopp innan det började röra sej och låta i sovrummet. 
 
 
Kottarna upp, bre äggmackor, puzzel ska läggas och barn ska kläs. Idag fick Lara prova sina nya byssor som hon fått från långvägar - rara vänner till familjen och oss skickade med mamma dessa fina + söta toppar. Tack Marie, Marit & Elin!  Så söta och jag älskar rumpan på byxorna! 
 
Där och då började det gnällas så jag satte barnen i vagnen och trotsade SNÖN och tog med dem ut en sväng för vagnen om något är lilltjejens favorit  men inte ens den hjälpte. Och Eidan den lilla sparven, han skulle prompt GÅ hela promenaden och när vi kom till korsningen till mataffären tar jag vänster och säger "här..." Han skakar på sitt lilla huvud, pekar mot affären och svarar tillbaka "här..." och så fortsätter han "ägg"... hm! Tror någon gått lite väl många gånger till affären med sin pappa och fått kinderägg varje gång! Så skrik, gråt och tårar på det och han vill inte gå nån annanstans än till affären. Det blev inget ägg, jag gav inte efter. 1-0 till mig!
 
 
Vi bestämde oss för att baka lite till nyår och satte gång med muffins och kladdkaka. Knäcka ägg är det bästa Eidan vet eftersom han är besatt av ägg! Och jag var ivrig att prova mina nya julklappar jag fått, mängder med bakformar och elvisp. Tänk! Inte förrens NU har jag en elvisp i mitt kök! vi fick till båda eftersom de är rätt enkla och snabba att göra men syrran ville prompt avbryta hela tiden. 
 
 
leilas cupcakes! formen är en julklapp av G, fick även sockerkaksform, kladdkakeform, brödform och vispen av mamma. 
 
 
Det blev en innedag efter promenaden och bakningen. Snön yrde från vänster till höger och nu hoppas vi det är vitt imorgon så Eidan får spendera årets sista dag med att bygga en liten snögubbe! Själv nu har jag fått hem barnens pappa som tog skrikmaja (som såklart nu inte skriker) och jag har låst in mig på badrummet med en förpackning blondering. Jag vill inte börja 2016 med en utväxt. 
 
 
Och apropå 2016. Vad har ni för nyårsplaner? 
Vi har blivit bjudna på små tillställningar här & där men bestämde tidigt att nyår blir hemma, ev med Gurays bror och fru men de bestämde sej att åka till vänner i Izmir så det blir vi & barnen och en kalkon i ugnen, en kladdkaka till efterrätt och lugn & ro. Tror det blir bäst för barnen också eftersom de är så små. Jag hoppas Eidan kan få se en raket och att vi kanske får se en bra nyårsfilm! Man har verkligen inte stora krav som småbarnsföräldrar...