Sommarlov!

 
 Äntligen sommarlov! 
 
Igår klädde vi oss fina (tycker jag tillhör skolavslutningar) och åkte till Kadiköy på skolavslutning med skolshow. Det var en lång show och jag bölad ungefär exakt hela tiden. Man är så känslig som mamma. Jag bölade inte bara när Eidan var på scen utan typ för varje inslag med andra barn också. Sånt här är jag extra känslig för! Det var så fint ordnat av skolan, innan showen fick vi lite snacks och dricka och mingla runt bland barnens alla teckningar och annat skoj de gjort under året, sen böejade showen inne på stora scen. Det var balett, tango, en del inspelningar, intervjuer med barnen, dans (Eidans grupp) han var så duktig. Gjorde allt han skulle och fick inte myror i brallan och ville springa iväg. Lilla älsklingen. Så stort att se honom där på scenen i sin kostym! Lärarna hade gjort ett superjobb! Även papporna var med på scen och dansade ett nummer de övat på för de barnen som skulle nu börja vanliga skolan. 
 
Efter showen (som var lång..) vart det blommor, kramar & Eidan gav sin lärare en liten present (SPA-besök) och sin fina vän Isabel fick också en liten present (en pompom, rosett & lite godis) 
 
Kidsen var helt slut efter showen. Somnade tvärt i bilen. Passade då på att göra lite ärenden inför semestern medan G satt i bile med dem. Så brukar det bli. Fick tag på badblöjor, hinkspade, solbrillor till barnen, strandtennis, badbrallor mm. ska en semester bli bra måste allt vara komplett!