Underbara Cesme!

Här kommer härliga bilder från underbara Cesme!
 
Det finns verkligen inget finare ställe än den här lilla halvön söder om Izmir. Som vi älskar det! Det är så vackert och stränderna är helt otroliga. Innan vintern knackar på dörren var vi bara tvungna att åka hit igen, bada lite vid Ilica och få njuta av detta ställe!
 
 
Den här gången bodde vi på 5-stjärniga Ilica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort. (Oh, långt namn..) Vi brukar variera med hotellen kring Ilica stranden lite beroende på priserna. Men helgens nätter var bokade här! Det här hotellet har kanonläge PRECIS vid sin egna del av stora kritvita sandstranden Ilica. 
 
 
Parkerat nya bilen som tagit oss igenom alla dessa vägar, dags för riktig SEMESTER!
 
 
Vägen ner till hotellets egna strand, delar av Karaburun ser man i bild men meråt vänster ligger Samos.
 
 
Man kan tro sanden är fejk men den är alldeles så där perfekt, kritvit och mjölig. Här är vi redo efter frukost att "hit the beach"
 
 
Poolområdet, det finns massa olika pooler i olika temperatur på hotellområdet, jag och Lara badade gärna i de uppvärmda thermalpoolerna.
 
 
Guray och barnen är redo för helgens första dopp! 
 
 
Det var fullt på hotellet men inte så det kändes för mycket, man fick alltid tag på solstolar och platser. Vi hade bokat halvpension så frukost och middag åt vi på hotellet och där vid bufferna kunde det bli lite köer men inget överdrivet. Jag väljer oftast den lite mer "internationella" maten på bufferna än den typiska turkiska maten som de andra ofta väljer. 
 
 
Stranden sett från hotellets brygga. Man kunde gå runt och bara njuta av omgivningarna verkligen! 
 
 
Min lilla Pebbles i sin snygga leobaddräkt. Sötunge!
 
 
Skönt att ta små powernaps på de stora kuddarna på bryggan och slippa sanden lite...
 
 
Ett cafe utanför hotellet dit man kunde njuta av en kall islatte eller en lunch!
 
 
Jag och Lara promenerade runt på morgonen och det är verkligen ögongodis att gå runt och se alla dessa fina sommarhus som finns här. Vill flytta in i precis alla!
 
 
Min fina lille Eidan ville posa framför stranden och vid varje fottagnin säger han: Smiiiiile!
 
 
Det fanns en miniklubb öppen för barnen som Eidan OCH Lara joinade till och från. Minidiscot var dock jätteuppskattat och barnen hade jätteskoj på kvällarna. Lara mest faktiskt och satt ned och dansade på sin lilla rumpa till musiken och klappade händerna.
 
 
Hotellfrukosten :-p
Anonym

Åh vad fint😊

Svar: Det är det verkligen.!!!
Volleybollfrun

my

Häftiga bilder :D