Oh, happy days!

 
Vi har det så underbart på vår lilla semester! Allt är verkligen perfekt. Tycker vi alla. Glass dygnet runt, minidisco på kvällarna, vacker, grön & stor trädgård och massa god mat och annat skoj! Just nu ligger jag och solar i trädgården, Lara sover i vagnen & farmor är med Eidan på stranden. Hon solar inte så mycket men desto bättre då Eidan heller inte solar så underhåller de varandra. Farfar älskar dock solen och jobbar på brännan hela tiden om han inte leker med Eidan i vattnet. Eidan har verkligen ett speciellt band till farmor men baba anne vill han inte säga utan han kallar henne "Askim" eller "farmor". Min lilla discoking! Igår ramlade han på dansgolvet över en lampa och det blev ett stort jack på hans knä, pappan såklart helt galet orolig men ett plåster och lite bandage och inget poolbad idag blir det nog bra! Men det finns så mycket annat att göra!
Jag är verkligen så supernöjd med vårt val av hotell för det är verkligen SÅ bra! Och lite lagomt stort. Nära till allt. Barnanpassat. Jättefina rum. Trädgården och allt gröna är verkligen så fint! 
Linda

Åh, det ser helt underbart ut! :)

Anonym

Var någonstans är ni, vilket hotell?

Svar: Vi bodde pa Arcanus Side Resort Hotel.
Volleybollfrun

Birgitta S

Härligt ni har det!
All in clusive med barnklubbar är suveränt med barn finns något för alla och barnen får kompisar och har roligt. När mina var små var det något som många rynkade på näsan åt ungefär du lämnar dem på dagis hela året skall du inte ta hand om dem under semestern? Öh man tar väl hand om sina barn dygnet runt hela året skulle vi varit på ett vuxenhotell utan barn o barnsaker? Vilken semester för dem? Det handlar om 1-2 timme per dag som de har sitt o får kompisar som de sen leker vidare med. Sen är All inclusive enkelt finns alltid något som alla kan äta. Sen är det skönt att vara på ett barnhotell finns alltid några syskon som bråkar mer och tjafsar mer än dina egna barn.
Njut och ha det bra!
Hälsningar Birgitta S