Midsommar 2016

 
 
 
GLAD MIDSOMMAR! 
 
Jag hade lite hemlängtan igår. Får ofta det på såna här speciella firardagar. Speciellt då hela facebook och instagram påminner mej om hur alla gör där hemma. Många verkar fått fint väder med. Tanken var att vi skulle vara hemma i midsommar i år men vi fick ändra planerna då ett bröllop dök upp på sensommarn. Så vi fick göra det bästa av dagen här hemma! 
 
Konsulatet bjöd in på något som i år inte alls kändes speciellt "midsommaraktigt". Verkligen inget alls av det. Midsommar är ju för barnen tycker jag men de bjöd in på någon konsert på ett hotell mellan 19-21. Förstår ingenting. Tackade nej till det såklart och så gjorde jag lite midsommarmat här hemma när G gick ut med kottarna på långpromenad. 
 
Det blev: En superlyckad Janssons, köttbullar, kokt potatis, hemmagjord rödbetssallad, ägghalvor m. svart kaviar, tunnbrödsnittar m. laxröra och dill, lite bubbel, blåbärspaj m glass.
 
 
Tänkte få till lite bra midsommarbilder på barnen i lite fina kläder och flaggor, men Eidan vägrade delta, slängde flaggan på gatan och surade så Lara som var på gott humör posade glatt för sin mamma! 
 
 
Klänningen är från ZARA Baby och rosetten JOKERBABY.
 
Resten av dagen var vi bara hemma, det är så varmt nu så A/C hemma i vardagsrummet är allas bästa vän nu.