Bodrum 2016.

 
Bosrum Holiday Resort & SPA.
 
Yey! Lollo & Bernie, här kommer vi! Första gången på barnhotell med allinclusive och skandinavisk barnklubb. Eidan ska få träffa Lollo & Bernie och leka med dem och i deras lekland. Och det bästa tillsammans med sin kompis Elliot från Sverige! 
 
Jag & Emma började lite smått prata om att åka nånstans tillsammans i Turkiet och kikade på Fritidsresors Pascha Bay Blue Village med Bamseklubben i Alanya! Jag minns det hotellet så väl när jag jobbade där nere för när man kom med transferbussen visste man att man snart var framme eftersom det låg precis innan Alanya. Mem det visade sig att det endast gick att boka med flyg och hotell från Sverige, trist. Många behöver ju inte alltid flyg men trots försök att ringa hotellet i sej för att göra enbart hotellbokning (turkar brukar inte vara omöjliga) så gick inte så vi la ner det och började kika runt på annat, hittade ett i Bodrum som VING hade som familjehotell med barnklubb och massa annat skoj som var precis det vi letade efter och det var inget hotell man endast kunde boka med VING utan separat också så nu är det bokat och det ska bli helt fantastiskt skoj att spendera den här veckan tillsammans och så kul våra pojkar kommer ha det, säkert Lara med som närmar sej ettårsdagen då. 
 
Någon av er läsare som vart på detta hotell?
 
 
Birgitta S

Åh vad härligt det låter kom ihåg när mina var små och vi har bott både på Vings och Fritidsresor och bägge bra. De får kompisar och sen blir det natirligt att ta lite pauser från sol o vatten och göra annat en stund i klubblokalen vilket kan behövas. Sen är det skönt med små barn att vara på ett ställe där det alltid finns andra som har tröttare och grinigare barn och syskon som bråkar ingen blir störd utan fattar hur det är.
Trevlig resa och njut!

Svar: Tack Birgitta! Kul du kommenterar!
Volleybollfrun

Stina - Mamma till Elias

Åh det där såg helt underbart ut :)
Jag har varit i Bodrum en gång för flera år sedan, skulle gärna åka tillbaka och det där hotellet såg ju helt perfekt ut :)

Ha en trevlig lördag!

Svar: Ja, jag hoppas det är bra! :)
Volleybollfrun