WEEKEND ♥

 
Regn... Här syns det inte med regnet öste ner, här är gymmets utepool, härligt ställe på somrarna med en fräsch Juicebar intill! 
 
Idag vaknade vi upp till massa regn och höstrusk! Lovely! ♥ Hihi. På lördagar har vi haft en liten familjeaktivitet på förmiddag och åkt och badat/simmat/bastat på Jatomi Fitnesscenter. Eidan älskar det och vi går alla gratis! Grabbarna har åkt själv sen lillan kom till världen men idag kände jag mej redo att följa med och försöka få en egenstund i bastun för lite utrensning av kroppen! Lillan älskar sin bilstol så hon har suttit i den i 1.5 timme och verkar kunna sitta lika långt till. Den och vagnen älskar hon precis som hennes brorsa alltid gjort så även med denna tösen verkar långa bilresor och vagnpromenader vara en hit! Jag tror man kan vänja dem vid sånt tidigt och sen gillar dem det bara. 
 
 
Badväskan packad! (och min underbart fina rosa vindjacka ovan!) Badbyxor, morgonrock, badmössa, simkuddar, badblöja och frukt! (Väskan är köpt i New York från Victorias Secret) Jackan är från italienska märket Silvian Heach.   www.silvianheach.com <--- 
 
 
Eidan & Guray gör sig redo! Oftast på lördagarna är det helt tomt i bassängen, folk trillar in senare på dagen. Skönt för oss!
 
 
Skrållan chillar i sin bilstol och trivdes i simhallen som var lite varmare & fuktigare än hemma.
 
 
Storebrorsan hoppar i! 
 
 
Lite nyvaken precis då vi skulle åka hem, men somnade om ganska på direkten när vi satt henne i bilen. 
 
Nu är jag & barnen hemma, har precis ätit omelettlunch tillsammans med Eidan då G åkt på match. Hoppas få båda barnen att sova snart så jag får lite saker gjort. 
 
Hoppas Ni får en mysig lördag! ♥