A better day with my son

 
 
Bikerjackan har fått ha vårpremiär då vi har haft skapligt vårväder i veckan! Här är efter öppna förskolan i parken. 
 
 
Eidan i sin svarta Onepiece Converse vi shoppade till honom i USA! Militärscarf från Elodie Details.
 
Igår gick dagen i ett! Eidan har börjat lägga sej tidigare på kvällarna och vaknar vid 6.30-07.00 men det känns okej för jag har börjat gilla att komma upp tidigare oftast och man hinner mer på dagarna! Efter morgonfix satte vi oss i bilen och åkte till parken för vanliga torsdagsträffen i öppna förskolan. Eidan har verkligen kul där och det känns lagomt med 2 timmar. Det blir lite stimmigt, men mest har de skoj. Det finns en till liten blond halvturk där som han leker med och de ser ut som små tvillingar ihop! Vi sitter i ring och sjunger, leker lekar, pysslar, men det blir mest jag som står där och Eidan som står vid snickerbänken eller vill sparka fotboll ute, då och då kommer han in och klappar händerna åt de andra barnen när de sjungigt klart! En liten teckning hade han ro att göra iallafall. 
 
 
Eidans nya skor! Eller "koooor" som han säger!
 
Vi hade lunchlådor med oss till parken (kyckling/pastasallad) som vi åt efter sagostunden, för igår hade vi ytterligare lekplaner. Eidan var ju sjuk på Isabels 1-årskalas så hennes presenter låg och väntade hemma så efter öppna förskolan åkte vi hem till dem i Kalamis. Fick fika och kidsen lekte runt! 
 
 
De var så söta tillsammans de här två nu när de båda är lite större! Eidan körde Isabel i hennes gåstol. Vi blev där till eftermiddagen, försökte åka så jag skulle slippa eftermiddagstrafiken! Man måste planera för att köra i stan. Tog en sväng om Atasehir på hemvägen för jag hade en påse svensk mat som väntade. Denises man hade vart i Sverige i helgen och fick med sej: Prästost/Bregott Havssalt/Bacon/Godis/Dipp/Chips/Leverpastej.
Jag var bara tvungen att ha det! MUMS! Han är bäst! Sånt här är sjukt tacksamt att få som utomlandsboende. Speciellt när jag inte vart hemma på ett halvår. Mamma hade dock lite gotta med sej men det tar ju slut fort!