Sista kvällen i Kas

 
Sista mysiga restaurangbesöket i Kas igår. Vi beställde in en massa meze och räkor och kalamari!
 
Nu har semestern på södra turkiska kusten tagit slut och det är dagar vi kommer leva på länge! Så otroligt vackert och jag är så glad att vi valde att åka ner till denna delen iställeg än det vi tänkte först, planen var att kombinera Fethiye med båt över till Rhodos men såklart glömde G sitt pass hemma i Istanbul så till något Grekland kunde vi inte ta oss, men vi har en plan B eftersom jag har 1,5 vecka kvar av min semester så än är inte hoppet om Grekland över! 
 
Efter Göcek-dagarna bestämde vi oss för att åka tillbaka till Kas! Vi älskade verkligen det och var det bästa på hela semestern. Lite dyrare men helt klart värt det. Vi bodde hela tiden ute i Peninsula (en halvö som går ut från Kas) där vi bodde på samma hotell hela tiden och hyrde en egen villa! Dt var tyst, lugnt och skönt där ute och otroligt fina vyer! Man såg flera öar, härliga solnedgångar och vi älskade vår beachclub!
 
 
Inne i Kas vid hamnen är det jättemysigt! Man slipper hela jobbiga turistbiten med piratkopior, inkastare, fulla europeer och allt sånt typiskt hysterisk chartertrams. Här fanns bara mysiga restauranger med seafood, små unika butiker som sålde mycket handgjort och små kullerstensgränder. Min G vart helt frälst av Kas! Så vi åker gärna tillbaka!